Tuinonderhoud door specialisten

Regelmatig vakkundig onderhoud aan uw tuin heeft een hoop voordelen. Snoeien in het juiste seizoen geeft prachtige bloei, heerlijke vruchten en prima groei van de beplanting.

  • Onderhoud

Waarom je tuin onderhouden?

Regelmatig vakkundig onderhoud aan uw tuin heeft een hoop voordelen. Snoeien in het juiste seizoen geeft prachtige bloei, heerlijke vruchten en prima groei van de beplanting en minder kans op ziektes.

  • In de loop van de jaren wordt de tuin alleen maar mooier
  • Wanneer je de tuin regelmatig onderhoudt kost het uiteindelijk minder tijd
  • De beplanting groeit en bloeit veel langer en ook nog eens mooier en weelderiger
  • Alle seizoenen kan je dan ruimschoots van je tuin genieten

Samen met... onze specialisten

Wij staan in UW tuin dat realiseren we ons heel goed. Wat vindt u belangrijk? Wat wilt u graag zelf doen en waar heeft u hulp bij nodig? Met onze specialisten kunt u dat soort zaken heel goed bespreken. Ze geven graag advies en denken met u mee. Steek gerust uw handen uit de mouwen als onze mensen bij u aan het werk zijn.
In de loop van de tijd wordt uw tuin ook een beetje hun tuin. We proberen dan ook zoveel mogelijk dat dezelfde medewerkers bij u in de tuin werken.

"Welke struiken moeten er wanneer gesnoeid worden?"

Kennismaken met u en uw tuin.

In een kennismakingsgesprek bepaalt u samen, met één van onze medewerkers, wat de slimste aanpak is voor het onderhoud. Om een goed beeld te krijgen spreken we bij u in de tuin af.

Regelmatig tuinonderhoud

In de praktijk komt het erop neer dat door twee a drie keer per jaar snoeien door onze specialisten u al erg geholpen bent. We plannen deze werkzaamheden op weeknummer in. Het weeknummer is afhankelijk van de beplanting in uw tuin. Dit om te zorgen dat er geen bloemknoppen worden weg gesnoeid, vorst- en zonschade wordt voorkomen.

Tuinonderhoudpakket

In een tuin kan je vaak eindeloos aan de slag. De vraag en de discussie is dan ook vaak, hoe ver moet je gaan. Met een pakket zijn de hoveniers een vast aantal uren in uw tuin aan de gang. Reiskosten en afval zijn in de prijs meegenomen.
In het kennismakingsgesprek wordt, samen met u, de volgorde van werkzaamheden bepaald. Met andere woorden beginnen met het belangrijkste en stoppen als de tijd om is.
Aan die tijd hangt dan een vaste prijs. Duidelijk en overzichtelijk. Lees hier meer over.

Tuinonderhoud bij bedrijven en appartementencomplexen

De bedrijven en appartementencompexen waar we de tuin onderhouden zien hun tuin vaak als een 'particuliere tuin'.
Ons doel is om de tuin in de loop der jaren mooier en stabieler te maken. Wij houden in de gaten wanneer de werkzaamheden nodig zijn. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de onderhoudskosten in de loop van de tijd verminderen.

Ook uw tuin laten onderhouden voor Van Ginkel?

Uw vragen over tuinonderhoud, beantwoord

Contact opnemen

Krijg ik een overzicht van de planning?

In de loop van Januari ontvangen diegenen waar we regelmatig onderhoud hebben afgesproken een overzicht opgestuurd. Hierin staan de geplande weeknummers gekoppeld aan de afgesproken werkzaamheden.

Wanneer hoor ik de geplande dag van de week?

De donderdag of vrijdag voor de geplande week wordt u gebeld door Helen om een definitieve datum af te spreken.
U kunt altijd zelf van te voren contact opnemen voor het vastleggen van een datum.

Wat kost tuinonderhoud?

De uren, materialen en machines worden meestal achteraf gefactureerd. De tarieven varieren van € 35,- voor een leerling/stagiair tot € 60,- incl. BTW voor een allround hovenier.
De kosten van een dag werk met een ploeg specialisten, incl. afvoer en machines komt gemiddeld uit tussen € 1100,- en € 1300,- incl. BTW.

Worden er voorrijkosten gerekend?

Nee, we rekenen geen voorrijkosten. De laad en reistijd wordt wel gefactureerd.