Op zoek naar een hovenier in Utrecht?

Van Ginkel tuinspecialisten bestaat uit een team gepassioneerde tuinspecialisten. Als klein familiebedrijf kennen we onze mensen door en door. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise en daardoor hebben we altijd de juiste specialist op de juiste plek werken.

Onze visie om behulpzaam, attent en nette harde werkers te zijn zie je terug in al onze werkzaamheden. Zo zullen we ook nog even de vuilnisbak buiten zetten of de goot schoonmaken als het zo te pas komt.

Op zoek naar een hovenier in Utrecht?

Van Ginkel tuinspecialisten bestaat uit een team gepassioneerde tuinspecialisten. Als klein familiebedrijf kennen we onze mensen door en door. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise en daardoor hebben we altijd de juiste specialist op de juiste plek werken.

Onze visie om behulpzaam, attent en nette harde werkers te zijn zie je terug in al onze werkzaamheden. Zo zullen we ook nog even de vuilnisbak buiten zetten of de goot schoonmaken als het zo te pas komt.

Een tuinontwerp laten maken

Een tuinbeleving wordt bepaald door de functionaliteit, het ruimtegevoel, de privacy en de sfeer van de tuin. Door een ontwerp te maken dat hier rekening mee houdt én rekening houdt met waterberging, verschillende milieuaspecten en bijvoorbeeld diervriendelijke beplanting, kun je jarenlang genieten van een mooie tuin.

Hoe pakken wij jouw tuinontwerp aan?

Tijdens een kennismakingsgesprek, bij ons op de zaak, vertellen we over onze werkwijze en onze visie op jouw tuin. Zo krijg je een indruk hoe wij werken. Jullie nemen informatie mee zodat we een indruk krijgen van de tuin zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Als onze werkwijze en ideeën je aanspreken kunnen we een afspraak maken om een specifiek ontwerp bij jullie thuis te maken. Dat betekend dat Kees van Ginkel een dagdeel bij jullie thuis ontwerpt. Dit heeft als voordeel dat de tuin bij de hand is en jullie direct feed- back kunnen geven. Daardoor kunnen direct de goede oplossingen gekozen worden zodat het echt JULLIE tuin wordt. Dit ontwerp zal uiteindelijk de basis vormen voor het plan en de werkzaamheden die nodig zijn om het uit te voeren.

Tuinaanleg voor je tuin in Utrecht

Aan de hand van het tuinontwerp ontvang je een voorstel voor de aanleg van jouw tuin. In dit voorstel nemen we een budget mee voor het maken van een beplantingsplan en de voorbereidingswerkzaamheden.

Wanneer het voorstel akkoord is bevonden, is het tijd om ideeën tot leven te wekken. Enthousiaste hoveniers toveren je tuin in Utrecht om tot een prachtig stukje natuur bij huis.

Tuinaanleg in uitvoering

De materialen zijn besteld en inmiddels onderweg naar de tuin, onze hoveniers ook. ’s Ochtends vroeg (op afspraak) staan ze bij je aan de deur om te beginnen en stellen de hoveniers zich aan je voor. Een van hen is jouw aanspreekpunt, je kunt al je vragen, opmerkingen of andere zaken bij hem kwijt. Andersom zal hij met jullie overleggen als er, kleine, aanpassingen op het plan moeten komen.

We gooien de tuin eerst helemaal op de kop. Dat zal aanvoelen als een grote 'puinhoop' maar dit is gelukkig maar tijdelijk. Het grondwerk wordt gedaan en daarna kan het opbouwen beginnen.

We proberen zoveel mogelijk de werkzaamheden aansluitend uit te voeren, zodat jij niet te lang in de rommel zit.

Nazorg en garantie

Hoe zorgvuldig onze hoveniers ook te werk gaan, planten zijn levende materialen, hierdoor komt het wel eens voor dat bepaalde planten niet of niet goed aanslaan. Dat is niet alleen vervelend voor jullie, maar ook voor ons, omdat wij graag een zo perfect mogelijke tuin afleveren.

Om dit bovengenoemde punt te controleren, maken we bij elke tuinoplevering direct een vervolgafspraak. Na één groeiseizoen komen we alles controleren. Ontdekken we bij die controle dat bepaalde planten niet goed groeien, dan zorgen we voor een kosteloze vervanging.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren, geven we garantie op de bij jou aangelegde tuin.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Is een tuin niet naar wens, dan geniet je daar meestal ook niet van. Iedereen wil natuurlijk een tuin die je dagelijks met plezier kunt gebruiken en ook een tuin die bij je persoonlijke smaak past.

Is jouw tuin op dit moment niet naar wens, dan biedt een tuinrenovatie vaak uitkomst. We dienen bij een renovatie rekening te houden met valkuilen die we koste wat het kost willen vermijden. Daarom is het goed om ook bij een renovatie een plan en een ontwerp te maken. Wanneer de ideeën voor de renovatie in het kennismakingsgesprek, bij ons op de zaak, jullie aanspreken maakt Kees van Ginkel ook nu weer een afspraak bij jullie thuis om het definitieve ontwerp te maken.

Tuinonderhoud uitbesteden

Het goed onderhouden van je tuin heeft alleen maar voordelen. Zo krijg je een prachtige bloei met heerlijke vruchten, een goede groei en minder ziektes in je beplanting door het tijdig en correct snoeien.

Extra voordelen door goed onderhoud

  • De tuin wordt alleen maar mooier in de loop der jaren;
  • Onderhouden kost steeds minder tijd wanneer je het regelmatig doet;
  • Beplanting groeit en bloeit langer, mooier en weelderiger;
  • Jij geniet alle seizoenen van je tuin wanneer deze steeds goed onderhouden wordt.

Door je tuin twee- à driemaal per jaar te laten snoeien door onze specialisten ben je al erg geholpen. De werkzaamheden plannen we op weeknummer in, welke weeknummers dit zijn hangen af van de planten in jouw tuin. Hierdoor zorgen we dat er geen bloemknoppen worden weggesnoeid die eigenlijk nog niet weg mogen en voorkomen we vorst- en zonschade.

Bedrijfstuin Utrecht en omgeving

Een bedrijfstuin is als het ware een visitekaartje van het bedrijf. Ligt deze er netjes en verzorgt bij, dan zullen jouw klanten dit opmerken en dit in hun onbewuste koppelen aan de werkzaamheden die jij voor hen uitvoerd.

Maak je van de bedrijfstuin het verlengde van jouw bedrijf, dan is dit een mooi visitekaartje in een passende huisstijl.

Een bedrijfstuin hoort bij het bedrijf te passen, belangrijk is dat we eerst met een ontwerp komen dat naar jouw wens is en waarvan jij vindt dat het bij jouw bedrijf past. Aan de hand van het ontwerp maken we een plan dat binnen de kaders van het budget past.

Jouw specifieke wensen nemen we mee in het ontwerp en het plan, wil jij een fietsenstalling, genoeg ruimte voor de glazenwasser of looppaden dan kan dat. Praktische zaken als het verkeer dat (eventueel) door de tuin, over de oprijlaan of het parkeerterrein rijdt, wordt onder de loep genomen.

Er zijn nog talloze andere praktische zaken om rekening mee te houden, als voorbeeld de afwatering van het terrein. Waar gaat het water naartoe na een hevige regenval?

Pas wanneer jij een goed gevoel hebt bij het ontwerp, de budgettering en er geen praktische zaken over het hoofd gezien worden, dan zullen wij starten met het opstellen van de planning en het uitvoeren van de werkzaamheden.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee