Op zoek naar een hovenier in Nieuwegein?

Samen met hun medewerkers vormen Kees van Ginkel en Helen van der Vliet het team tuinspecialisten van Van Ginkel in De Bilt. Wat iemand leuk vindt om te doen, daar is diegene vaak goed in. Onze visie is dan ook om de juiste mensen op de juiste plaats te laten werken.

Het geoliede team tuinspecialisten bestaat uit harde werkers die al langere tijd binnen het bedrijf werken. Vanaf dag één hebben zij zich aangesloten bij onze visie om behulpzaam en attent te zijn en daarnaast altijd prima werk af te leveren.

Als het zo uitkomt zetten we zelfs nog even de vuilnisbak voor je buiten of maken we je goot schoon.

Op zoek naar een hovenier in Nieuwegein?

Samen met hun medewerkers vormen Kees van Ginkel en Helen van der Vliet het team tuinspecialisten van Van Ginkel in De Bilt. Wat iemand leuk vindt om te doen, daar is diegene vaak goed in. Onze visie is dan ook om de juiste mensen op de juiste plaats te laten werken.

Het geoliede team tuinspecialisten bestaat uit harde werkers die al langere tijd binnen het bedrijf werken. Vanaf dag één hebben zij zich aangesloten bij onze visie om behulpzaam en attent te zijn en daarnaast altijd prima werk af te leveren.

Als het zo uitkomt zetten we zelfs nog even de vuilnisbak voor je buiten of maken we je goot schoon.

Een tuinontwerp laten maken

Voordat er daadwerkelijk een tuin aangelegd wordt, is het van groot belang een goed ontwerp te hebben. Tijdens het maken van dit ontwerp denken we na over zaken als waterberging, diervriendelijke beplanting en verschillende milieuaspecten.

Functionaliteit, ruimtegevoel, privacy en sfeer bepalen uiteindelijk de tuinbeleving. Door hier rekening mee te houden bij het maken van een tuinontwerp kun je jarenlang van een mooie tuin genieten.

Hoe pakken wij jouw tuinontwerp aan?

Tijdens een kennismaking met schetssessie, bij ons op kantoor, krijg je een indruk hoe wij werken. We geven je een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw tuin, dit doen we aan de hand van de door jullie meegebrachte informatie.

Spreken onze werkwijzen en ideeën je aan dan kan de ontstane schets de basis vormen voor jouw nieuwe tuin. Een ontwerpsessie bij jullie thuis is dan de volgende stap om tot een basis ontwerp te komen. Het voordeel is dat jullie direct feed- back kunnen geven en de tuin bij de hand is. Aan de hand van dit basisontwerp kan een voorstel voor de aanleg gemaakt worden. In dit voorstel wordt een budget meegenomen voor het maken van een beplantingsplan en de voorbereidingswerkzaamheden.

Tuinaanleg voor je tuin in Nieuwegein

Het ontwerp is klaar, je gaat akkoord met het gemaakte voorstel, dan is het nu tijd voor de uitvoering. Jouw ideeën komen tot leven en je tuin wordt door onze enthousiaste hoveniers omgetoverd tot een prachtig stukje natuur bij huis.

Tuinaanleg in uitvoering

’s Ochtends vroeg, op de afgesproken datum, staat er een team tuinspecialisten in de startblokken. Allen staan ze te popelen om te beginnen, want, het werken aan een nieuw tuinproject is precies waar hun passie ligt.

De hoveniers stellen zichzelf aan je voor. Een van hen is jouw aanspreekpunt. Eventuele vragen, opmerkingen of andere overleggen kun je met hem uitvoeren, zo houden we alles centraal. Ook is dat degene die met jullie kleine aanpassingen met jullie bespreekt als dat nodig is.

We beginnen met het maken van een grote 'puinhoop', want het grondwerk wordt gedaan. Hierna beginnen we met het opbouwen en proberen we zoveel mogelijk de werkzaamheden aansluitend uit te voeren.

Zo zit jij niet te lang in de rommel.

Nazorg en garantie

Het komt weleens voor dat bepaalde planten niet goed floreren op de ingeplande en uitgekozen plekken. Heel vervelend, want hoe zorgvuldig onze hoveniers ook te werk gaan, het kan door verschillende variabelen veroorzaakt worden.

Het is niet alleen vervelend voor jullie, maar ook voor ons, omdat wij graag een goed product afleveren.

Om deze reden maken we direct bij het opleveren van een tuin een afspraak om na één groeiseizoen alles te komen controleren. Mochten we bij die controle ontdekken dat bepaalde planten het niet goed doen, dan zorgen we voor een kosteloze vervanging.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren en daarom geven we garantie op elke tuin die we aanleggen.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Wanneer een tuin niet is zoals je wilt, maak je er waarschijnlijk ook weinig tot niet gebruik van. Uiteindelijk wil je toch een tuin waar je dagelijks plezier van hebt en in een stijl die bij je past.

Een tuinrenovatie biedt uitkomst in zo’n geval.

Bij een tuinrenovatie komt heel wat kijken. We willen sommige elementen en beplanting (bomen) behouden en andere aanpassen. De eerste ideeën daarover bespreken jullie met Kees van Ginkel in het kennismakingsgesprek bij ons op het bedrijf. Spreken deze ideeën jullie aan, dan is het tijd voor de volgende stap. Bij een uitgebreide renovatie is het handig om een ontwerp te hebben zodat er geen elementen over het hoofd gezien worden. Ook deze ontwerpsessie komt Kees van Ginkel bij jullie thuis doen. Feed-back van jullie en de tuin bij de hand, mooier kan niet om dat een tuin te komen di bij JULLIE past.

Tuinonderhoud uitbesteden

Het met regelmaat onderhouden van een tuin geeft veel voordelen. Zo is snoeien in het juiste seizoen belangrijk voor een prachtige bloei met heerlijke vruchten. Het bijkomende voordeel is dat er minder kans op ziektes en plagen in je beplanting zijn.

Voordelen

  • Het goed onderhouden van een tuin zorgt ervoor dat je tuin in de loop van de jaren alleen maar mooier wordt;
  • Regelmatig onderhoud kost uiteindelijk minder tijd;
  • Beplanting groeit en bloeit veel langer, mooier en weelderiger door goed tuinonderhoud;
  • Onderhoud je jouw tuin op een goede manier, dan kun je in alle seizoenen van je tuin genieten.

Besteed je het tuinonderhoud aan ons uit, dan komen onze specialisten zo’n twee à drie keer per jaar jouw tuin snoeien. Deze werkzaamheden worden op weeknummer ingepland. Welk weeknummer dit is, is afhankelijk van het soort beplanting in jouw tuin. Zo voorkomen we dat er bloemknoppen worden weggesnoeid en voorkomen we vorst- en zonschade. En is er, ook in drukke tijden, altijd tijd voor jouw tuin.

Bedrijfstuin Nieuwegein en omgeving

Straal je met jouw bedrijfstuin de identiteit van jouw bedrijf uit, dan maak je er het visitekaartje van jouw bedrijf van. Geef je de tuin een unieke en passende uitstraling, dan is deze het échte verlengde van jouw bedrijf.

Een bedrijfstuin leg je niet ‘zomaar even’ aan, we willen immers dat de tuin bij jouw bedrijf past. Het is dus belangrijk dat we eerst met een ontwerp komen waar jij achter staat en een plan maken dat binnen het budget van jouw bedrijf past.

In het ontwerp en het plan houden we rekening met jouw wensen. Wat wil jij terugzien in jouw bedrijfstuin? Zijn er parkeerplaatsen nodig, of een fietsenstalling? Misschien wil je graag een vijver, of een zitgelegenheid voor klant of medewerkers.

Hoe zit het met de praktische zaken? Rijden er zware machines over het terrein? Is er een afwatering nodig, zodat de tuin niet blank komt te staan bij zware regenval?

Pas wanneer jij blij bent met het ontwerp, de budgettering geen grenzen overschrijdt en er geen praktische zaken over het hoofd gezien worden, dan gaan wij aan de slag met de uitvoering.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee