Op zoek naar een hovenier in Maarssen?

Op zoek naar een hovenier in Maarssen? Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Of je nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, je huidige tuin wilt renoveren of gewoon periodiek onderhoud nodig hebt, onze hoveniers staan voor je klaar.

Op zoek naar een hovenier in Maarssen?

Op zoek naar een hovenier in Maarssen? Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Of je nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, je huidige tuin wilt renoveren of gewoon periodiek onderhoud nodig hebt, onze hoveniers staan voor je klaar.

Onze visie om behulpzaam, attent en nette harde werkers te zijn zie je terug in al onze werkzaamheden. Zo zullen we ook nog even de vuilnisbak buiten zetten of de goot schoonmaken als het zo te pas komt.

Waar kunnen wij als hoveniersbedrijf mee helpen?

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp vormt de basis voor een mooie en functionele tuin. Onze ervaren hoveniers zullen samen met jou kijken naar jouw wensen en ideeën en deze vertalen naar een uniek tuinontwerp dat bij jou en jouw tuin past. Of je nu een moderne tuin, een strakke tuin of een romantische tuin wilt, wij kunnen het voor je realiseren.

Tuinaanleg

Wil je graag een nieuwe tuin laten aanleggen? Onze hoveniers hebben ruime ervaring in het aanleggen van verschillende soorten tuinen, van kleine stadstuinen tot grote landschapstuinen. Zij zorgen voor het grondwerk, de bestrating, de beplanting en eventuele andere werkzaamheden die bij de tuinaanleg komen kijken.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin vergt ook het nodige onderhoud. Onze hoveniers kunnen je helpen bij het periodiek onderhouden van jouw tuin. Denk hierbij aan het snoeien van planten en bomen, het maaien van het gazon, het verwijderen van onkruid en het bemesten van de beplanting. Zo blijft jouw tuin het hele jaar door in optimale conditie

Het goed onderhouden van je tuin heeft alleen maar voordelen. Zo krijg je een prachtige bloei met heerlijke vruchten, een goede groei en minder ziektes in je beplanting door het tijdig en correct snoeien.

Extra voordelen door goed onderhoud

  • De tuin wordt alleen maar mooier in de loop der jaren;
  • Onderhouden kost steeds minder tijd wanneer je het regelmatig doet;
  • Beplanting groeit en bloeit langer, mooier en weelderiger;
  • Jij geniet alle seizoenen van je tuin wanneer deze steeds goed onderhouden wordt.

Door je tuin twee- à driemaal per jaar te laten snoeien door onze specialisten ben je al erg geholpen. De werkzaamheden plannen we op weeknummer in, welke weeknummers dit zijn hangen af van de planten in jouw tuin. Hierdoor zorgen we dat er geen bloemknoppen worden weggesnoeid die eigenlijk nog niet weg mogen en voorkomen we vorst- en zonschade.

Bedrijfstuin

Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, ook bedrijven kunnen gebruikmaken van onze diensten. Wij kunnen een mooie en representatieve bedrijfstuin voor je realiseren die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Nazorg en garantie

Hoe zorgvuldig onze hoveniers ook te werk gaan, planten zijn levende materialen, hierdoor komt het wel eens voor dat bepaalde planten niet of niet goed aanslaan. Dat is niet alleen vervelend voor jullie, maar ook voor ons, omdat wij graag een zo perfect mogelijke tuin afleveren.

Om dit bovengenoemde punt te controleren, maken we bij elke tuinoplevering direct een vervolgafspraak. Na één groeiseizoen komen we alles controleren. Ontdekken we bij die controle dat bepaalde planten niet goed groeien, dan zorgen we voor een kosteloze vervanging.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren, geven we garantie op de bij jou aangelegde tuin.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze diensten als hoveniersbedrijf in Maarssen en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze hoveniers werken met passie en vakmanschap aan iedere tuinklus en zorgen ervoor dat jouw tuin er weer prachtig uitziet. Wacht niet langer en geef jouw tuin de aandacht die het verdient.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee