Op zoek naar een hovenier in De Bilt?

Kees van Ginkel en Helen van Vliet vormen samen met hun medewerkers het team tuinspecialisten van 'Van Ginkel' in De Bilt. Onze visie is om de juiste mensen op de juiste plek te laten werken, want iemand is vaak erg goed in hetgeen dat hij/zij het lieftste doet.

Het team tuinspecialisten bestaat uit harde werkers die al geruime tijd binnen het bedrijf werkzaam zijn. Attente mensen die zich vanaf hun eerste dag aangesloten hebben bij onze bedrijfsvisie:

Prima werk afleveren maar ook behulpzaam en attent zijn. Mocht het zo uitkomen, dan zetten we nog even de vuilnisbak voor je buiten of maken we je goot schoon.

Op zoek naar een hovenier in De Bilt?

Kees van Ginkel en Helen van Vliet vormen samen met hun medewerkers het team tuinspecialisten van 'Van Ginkel' in De Bilt. Onze visie is om de juiste mensen op de juiste plek te laten werken, want iemand is vaak erg goed in hetgeen dat hij/zij het lieftste doet.

Het team tuinspecialisten bestaat uit harde werkers die al geruime tijd binnen het bedrijf werkzaam zijn. Attente mensen die zich vanaf hun eerste dag aangesloten hebben bij onze bedrijfsvisie:

Prima werk afleveren maar ook behulpzaam en attent zijn. Mocht het zo uitkomen, dan zetten we nog even de vuilnisbak voor je buiten of maken we je goot schoon.

Een tuinontwerp laten maken

Een goed ontwerp is zeer belangrijk vor het aanleggen van een nieuwe tuin. In het ontwerp dienen namelijk de zaken als afwatering, millieuaspecten en plantsoorten meegenomen te zijn. Hiernaast is het belangrijk om het stukje tuinbeleving mee te nemen in het ontwerp.

De tuinbeleving wordt bepaalt door de functionaliteit, het ruimte gevoel, de privacy en de sfeer van de tuin. Houden we hier perfect rekening mee, dan ben je jezelf ervan verzekerd dat je nog jarenlang zult genieten van de mooi aangelegde nieuwe tuin.

Hoe pakken wij jouw tuinontwerp aan?

De eerste kennismaking met elkaar vindt plaats bij ons op het kantoor. Op dit momen krijg je een indruk van hoe wij werken, we schetsen het eerste visuele overzicht in elkaar voor je en geven we een eerste indruk van hoe jouw tuin eruit kan komen te zien.

Uiteraard kunnen we dit niet alleen en vragen je daarom al je vragen, ideeën en overige informatie die jij kunt hebben mee te nemen.

Aan het eind van deze kennismaking heb je al een aardig gevoel of we bij elkaar passen en of onze ideeën jou persoonljk aanspreken. Wanneer dit het geval is dan kan de gemaakte schets de basis vormen van jouw nieuwe tuin.

De volgende stap zou dan een ontwerpsessie zijn. Deze voeren we uit bij jullie thuis, dit om de tuin in het echt te kunnen bekijken. Uiteindelijk zal er van deze sessie een basisontwerp ontstaan. De ontwerpsessie voeren we bij jullie thuis uit omdat er dan een extra voordeel te behalen is. Jullie kunnen namelijk live feed-back geven wanneer de tuin bij de hand is.

Vanuit het gemaakte basisontwerp dat op deze dag is ontstaan besluit jij of je wel of niet verder wilt met ons. Indien je tevreden bent en verder wilt maken we het voorstel van aanleg. In dit voorstel nemen we het budget mee, zodat we vanuit hier het beplantingsplan kunnen samenstellen.

Tuinaanleg voor je tuin in De Bilt

Jij hebt jouw schets gezien, het ontwerp gekregen en het voorstel van aanleg is naar wens en deze heb jij geakkoordeerd. Nu is het tijd voor de daadwerkelijke aanleg. Onze specialisten maken een planning die jij ten alle tijde in kunt zien, zo weet jij exact wat er staat te gebeuren en weten wij precies welke taken er uitgevoerd mogen worden.

Tuinaanleg in uitvoering

Op de afgesproken datum staan onze tuinspecialisten 's ochtends vroeg klaar. Naar deze dag hebben ze uitgekeken omdat het werken aan een nieuw tuinproject precies datgene is waar hun passie ligt.

De hoveniers zullen zich vordat ze beginnen aan je voorstellen. Een van hen zal jouw vaste aanspreekpunt zijn, bij deze persoon kun je met je vragen en opmerkingen terecht. Op deze manier houden we de communicatie centraal en gaat er niets verloren in de vertaling.

De eerste stap voor ons is het maken van een grote 'puinhoop' want wanneer het grondwerk gedaan wordt ziet dat er nu eenmaal rommelig uit. Zodra dit klaar is beginnen we met het opnieuw opbouwen van de tuin. De werkzaamheden zullen we zoveel als mogelijk aansluitend aan elkaar uivoeren.

Zo zit jij niet te lang in de rommel.

Nazorg en garantie

Soms willen planten niet zo goed floreren op de uitgekozen plek. Dit is vrij vervelend wan door verschillende variabelen kan dit veroorzaakt worden. Hoe zorgvuldig onze hoveniers ook te werk gaan, het is niet helemaal af te vangen.

Voor ons is dit minstens zo ververlend als dat dit jullie moet zijn, wij leveren namelijk graag een goed product af.

Dit is exact de reden waarom we bij het aanleggen van elke tuin een vervolgafspraak inplannen. We komen na één groeisysoen langs om te kijken hoe de planten het doen. Mocht het bij deze controle blijken dat bepaalde planten het niet goed doen, dan vervangen we ze kostenloos voor je.

Wij staan achter de kwaliteit die wij leveren en daarom krijgen alle door ons aangelegde tuinen een deze garantie.

Een nieuwe tuin of je huidige tuin laten renoveren?

Een tuin die niet naar wens is, zal vele mate minder gebruikt worden dan de tuin die helemaal past bij je wensen. Jij wilt toch ook een tuin waarvan je plezier hebt en die in de stijl is zoals hij bij je past?

Is jouw tuin niet naar je wens, denk dan eens na over een tuinrenovatie.

Een tuinrenovatie is een flinke klus waarbij er rekening gehouden moet worden met verschillende zaken. Kiezen we er bijvoorbeeld voor om huidige elementen te hergebruiken of doen we dit juist niet?

De eerste ideeën van een renovatie bespreken jullie met Kees van Ginkel op het kantoor. Samen zullen we sparren over de huidige staat van de tuin en hoe dat de tuin kan worden. Spreken deze ideeën je aan, dan verplaatsen we ons naar de volgende stap.

Een goed ontwerp is van groot belang bij een uitgebreide renovatie. Op deze manier zien we geen enkel element over het hoofd. Dit ontwerp zal bij jullie thuis gemaakt worden door Kees, zo hebben we de tuin bij de hand en kunnen jullie direct feedback leveren.

Tuinonderhoud uitbesteden

Onderhoud dient met enige regelmaat te gebeuren om te genieten van de voordelen die dit met zich mee brengt. Snoei je je bomen en struiken in het juiste seizoen, dan zal dit een prachtige bloei met zich meebrengen en je verminderd de kans op ziektes en plagen in je beplanting.

Voordelen

  • Goed tuinonderhoud zorgt dat je tuin in de loop van de jaren steeds mooier wordt;
  • Je bent uiteindelijk minder tijd kwijt door het regelmatig onderhouden;
  • Beplanting groeit en bloeit veel langer, mooier en weelderiger door goed tuinonderhoud;
  • Onderhoud je jouw tuin op een goede manier, dan kun je in alle seizoenen van je tuin genieten.

Heb je zelf geen groene vingers, of te weinig tijd? Kies ervoor om je onderhoud uit te besteden. Onze specialisten komen graag zo'n 2 á 3 keer per jaar bij je langs om jouw tuin te snoeien.

De werkzaamheden worden op weeknummer ingepland. Welk weeknummer dit is, is afhankelijk van het soort beplanting in jouw tuin. Zo voorkomen we dat er bloemknoppen worden weggesnoeid en voorkomen we vorst- en zonschade. En is er, ook in drukke tijden, altijd tijd voor jouw tuin.

Bedrijfstuin De Bilt en omgeving

Bedrijven hebben altijd een visie voor de imago van het bedrijf zelf, maar nooit die van de bedrijfstuin. Best vreemd aangezien de bedrijfstuin je omzet kan kosten...

Natuurlijk heb je graag dat je bedrijfstuin er verzorgd uitziet, maar heb je er wel eens aan gedacht om het imago van je bedrijf door te trekken in die van je bedrijfstuin? Een bedrijfstuin kun je zien als het visitekaartje van jouw bedrijf.

Jouw potentiële klanten zien de buitenkant van je bedrijfspand en daarbij de bedrijfstuin eerder dan dat zij de binnenkant van je pand te zien krijgen. Belangrijk is het dus dat deze bedrijfstuin het juiste gevoel bij hen achterlaat. Wanneer je bedrijfstuin rommelig is, dan zullen zij dit in hun onderbewuste koppelen aan de uit te voeren werkzaamheden. Hierdoor sta jij dus eigenlijk al met 1-0 achter...

Heb je er al eens over nagedacht wat er nu echt in de bedrijfstuin te vinden moet zijn?

Dienen er bijvoorbeeld parkeerplekken aangelegd te worden, of een fietsenstalling voor het personeel? Welke elementen zie je naast deze functionele zaken graag terug en passen ze eigenlijk wel bij je bedrijfsimago?

Wij komen graag langs om samen de mogelijkheden te bekijken, hierover te sparren en je te voorzien met een gedegen ontwerp. Jij ontvangt van ons hierna een plan dat niet alleen aan jouw persoonlijke wensen en je bedrijfsimago voldoet, maar ook aan het budget dat de financiële afdeling voor je klaargezet heeft.

Meer informatie

Heb je een (bedrijfs)tuin en wil je jouw tuin renoveren, ben je op zoek naar een nieuw ontwerp, iemand voor het aanleggen van je tuin of juist naar iemand die je tuin kan onderhouden? Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Tuin inspiratie

Inhoud van dit bericht

    Op zoek naar het optimale tuingevoel?
    Wij denken met je mee