Advies op maat

Onze medewerkers delen graag hun kennis en ervaring, als ze in uw tuin aan het werk zijn. In een adviesgesprek komen we al pratend, voor- en nadelen afwegend, meestal tot fraaie oplossingen.

  • Advies

Heeft u ook zoveel vragen over uw tuin?

Onze medewerkers delen graag hun kennis en ervaring, als ze in uw tuin aan het werk zijn. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende kennismaking met schetssessie afspreken met Kees van Ginkel bij ons op kantoor. In zo'n gesprek komen we al pratend, voor- en nadelen afwegend, meestal tot fraaie oplossingen.

Adviesrapport

U heeft een aantal specialistische tuinvragen. Niet alleen voor nu maar juist voor de langere termijn. Kees van Ginkel komt graag langs om te inventariseren en te adviseren. U bepaalt, in een vrijblijvend (eerte half uur) kennismakingsgesprek, samen met hem, het plan van aanpak. Vaak is het fijn om een rapportage hiervan te hebben. Hier zijn wel kosten mee gemoeid maar die spreken we altijd duidelijk van te voren met u af. Van Ginkel tuinspecialisten heeft een netwerk van professionele bedrijven om zich heen verzameld. Zo kan altijd de juiste expertise ingeschakeld worden.

"Hoe trek ik meer vogels naar mijn tuin?"

Tuintips

Op deze site vindt u een aantal tuintips. Regelmatig komen er nieuwe tips bij. Zo ontstaat een database waar u veel antwoorden kunt vinden. Toch een vraag? Ga naar de contact pagina en stel ons uw vraag.

Samen met...

U werkt graag in de tuin maar loopt steeds tegen dingen aan waar u geen raad mee weet. Wat is er dan prettiger om samen met de vakman in uw tuin te werken? U krijgt dan gelijk tips en advies. Welke tak snoei ik wanneer? Wat kan ik scheuren en wanneer? Hoe snoei ik snel en efficient een haag, en met welk gereedschap? Spreekt u dit aan? Dan is het 'Samen met ... de onderhoudspecialist' zeker iets voor u.

"Wat kan ik met mijn tuin?"

Kennismaken

Geen idee wat u met de tuin wilt? Eerst even aftasten?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismaking met schetssessie.

Ook interesse in een adviesgesprek met Van Ginkel?

Uw vragen over tuinadvies, beantwoord

Contact opnemen

Wat kost een tuinadvies?

Bij het kennismaken is het eerste halfuur zonder kosten. Hierna is het afhankelijk van de tijd. Een advies gesprek bij u in de tuin van een uur kost € 75,- incl.BTW.

Ik zoek advies voor de indeling van mijn tuin?

U kunt een schetssesie bij ons op kantoor afspreken. U kunt dan samen met Kees van Ginkel brainstormen over de indeling van uw tuin.

Krijg ik een rapport na het adviesgesprek?

Of u achteraf een rapportage krijgt is afhankelijk wat we vooraf hebben afgesproken. Afhankelijk van de complexiteit kan het handig zijn om een raportage te krijgen. Hier gaat uiteraard meer tijd en kosten inzetten.